info@labelleza-schoonheidsinstituut.be  |  +32 (of 0032) (0) 495/77.43.39
Volg ons:

Over La Belleza

Monique Rutjes runt sinds januari 2017 vol trots La Belleza Schoonheidsinstituut.
De interesse in de verzorging van lichaam en geest was bij Monique als klein meisje al duidelijk aanwezig.

La Belleza Schoonheidsinstituut staat voor schoonheid. Onze behandelingen zijn gericht op huidverbetering en het accentueren van uw persoonlijke schoonheid. De behandelingen en producten worden afgestemd op uw specifieke behoeften, want uw huid is uniek.

Uitstekende resultaten en bewezen effectiviteit La Belleza Schoonheidsinstituut biedt huidverbeterende behandelingen aan zoals een fruitzuurbehandeling en Skin Needling. Ze geven uw huid een verfrissende boost, een echte oppepper voor uw huid. We adviseren deze behandelingen in kuurverband, maar u kunt ze ook apart boeken (voorafgaand aan een feestje bijvoorbeeld of een ander bijzonder moment). De combinatie van een fruitzuurpeeling/Skin Needling geeft een geweldig mooi resultaat!!

Daarbij werkt La Belleza Schoonheidsinstituut met producten van Medik8. Medik8 is het eerste groene cosmetisch merk dat uitsluitend wordt geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, gekwalificeerde huidtherapeuten, gekwalificeerde schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

Vanaf augustus 2017 bieden wij u nog meer: Micro Pigmentatie (permanente make-up).

Monique volgt regelmatig nascholing om haar deskundigheid te verhogen en te vernieuwen. Graag verwelkomt zij u in haar sfeervolle en professionele salon, maar nog liever ziet zij u stralend en gelukkig haar salon weer verlaten.

Monique hoopt u spoedig nog mooier te maken in haar salon.

Uw schoonheidsspecialiste,

Monique Rutjes